CBD e-liquid


Ze zijn verkrijgbaar in verschillende smaken met bijvoorbeeld de “Blue Dream” en “Macaroon”. De meeste e-liquids staan bekend om de fantastische rijke en romige damp van deze concentraten met een volle smaak. 

CBD e-liquids missen nicotine en is vervangen door CBD, waardoor ze een geweldig alternatief zijn voor traditionele cannabis roken. Over het geheel genomen zijn CBD e-liquids het beste als een smaakvol vloeibaar concentraat, net als traditioneel vruchtensap. Meng gewoon met de onderstaande e-liquids en probeer verschillende smaken. Meng CBD e-liquid niet samen met nicotine e-juices of, voor gebruik thuis, houd e-liquids uit de buurt van verwarmingselementen. Anders staat dit bekend als warmte-verdunning.

Er moet worden opgemerkt dat e-liquids die pure CBD bevatten niet gemakkelijk branden en een korte tijd in contact blijven met het verwarmingselement voordat u kunt inhaleren. Waterfilters worden ten zeerste aanbevolen om de smaak te neutraliseren. De beste plaats om grote hoeveelheden e-liquids te bewaren is in een koele, droge, donkere opslagruimte. Hoewel e-liquids waarschijnlijk niet gebruikt kunnen worden vanwege de vape-methode, komen e-liquids met CBD-olie als basis wel in aanmerking voor verkoop op en e-liquidwinkel! Zie deze pagina voor meer informatie over CBD-olie U moet een vorm van CBD of CBD-olie selecteren als u wilt dat deze liquid werkt! Het bevat ook geen nicotine- of teer smaak CBD is een zeer goed concentraat.

brandysmoke.nl